• Fri Frakt 1-4 Arbetsdagar
 • Över 300 000 Nöjda kunder

 • Store_language---sv_SE
  Store code
  prevKeep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!
  localadd new
  localadd newCurrency---SEK
 • Kundservice


  Vill du blogga om oss?


  Har du en blogg eller egen hemsida? Vi på Macskal.se tror på bloggarens förmåga att nå ut med ett budskap och vi är alltid öppna för förslag på samarbeten. Vi tycker det är jätteroligt när bloggare skriver om oss och våra mobiltillbehör. Tveka inte att kontakta oss.

   

  Blogga om oss och få belöning

  För varje blogginlägg som innehåller en länk till vår hemsida ger vi dig en rabattkod på 50 kr som du får använda fritt i webshoppen.

   

  Skicka ett mail med  länken till blogginlägget så mailar vi rabattkoden till dig. Detta erbjudande kan utnyttjas bara 1 gång per blogg/hemsida.


  Tipsa om våra produkter

  Du får fritt använda våra bilder och beskrivningar för att skriva om oss och våra mobiltillbehör så länge du länkar till oss!


  Testa våra produkter

  Vill du testa eller recensera någon produkt vi säljer? Vi bistår gärna med produkter men eftersom det kostar för oss så måste vi tyvärr ha vissa krav på hur populär din blogg måste vara för att vi ska kunna skicka varor. Vi gillar ärliga bloggare och lägger oss inte i vad du tycker om produkterna.  Kontakta oss så återkommer vi!


  Anordna tävlingar

  Det är populärt med tävlingar där man lottar ut grejer till sina läsare. Vi bistår gärna med priser, men precis som vid pryltestningen så måste vi har krav på hur populär din blogg måste vara.

   

  Skriv och berätta om dig själv, antal läsare och varför du tror du skulle passa på Macskal.se till info@macskal.se! Glöm inte att rubricera mailet med "BLOGG".